Виртуальная справочная служба (Российская национальная библиотека)
Организатор проекта - Российская национальная библиотека
ВИРТУАЛЬНАЯ СПРАВОЧНАЯ СЛУЖБА "СПРОСИ БИБЛИОГРАФА"
сегодня задано 8 из 23 возможных || в базе запросов: 53888
Архив виртуальной справочной службы Российской национальной библиотеки "Спроси библиографа"
Просмотр запроса №27252
Здравствуйте, вы не могли бы посоветовать иностранную литературу ( в т.ч. периодические издания) по теме запроса №27223? Спасибо
Ответ [2015-09-16 20:20:40] :
Здравствуйте. Предлагаем Вам следующие публикации (источники – БД Sage Journals online, Google Scholar):
1. Dibb S. The Market Segmentation Workbook: Target Marketing for Marketing Managers / Sally Dibb, Lyndon Simkin. – Bristol : Cengage Learning EMEA, 1996 – 219 p. ; The same [Electronic resource]. – URL: (открыть ссылку) (16.09.2015).
2. Gregory A. Public Relations in Practice / Anne Gregory. – London : Kogan Page Publishers, 2004. – 210 p. ; The same [Electronic resource]. – URL: (открыть ссылку) (16.09.2015).
3. Hendrix J. Public Relations Cases / Jerry Hendrix, Darrell Hayes, Pallavi Kumar. – Boston : Cengage Learning, 2012. – 448 p. ; The same [Electronic resource]. – URL: (открыть ссылку) (16.09.2015).
4. Kim J.-N. Breaking down the Stakeholder Environment: Explicating Approaches to the Segmentation of Publics for Public Relations Research / Jeong-Nam Kim, Lan Ni, and Bey-Ling Sha // Journalism & Mass Communication Quarterly. – 2008. – Vol. 85, 4. – P. 751-768 ; Abstract [Electronic resource]. – URL: http://jmq.sagepub.com/content/85/4/751.abstract (16.09.2015).
5. Maier C.T. Public relations as humane conversation: Richard Rorty, stakeholder theory, and public relations practice // Public Relations Inquiry. – 2015. – Vol. 4, 1. – P. 25-39 ; Abstract [Electronic resource]. – URL: http://pri.sagepub.com/content/4/1/25.abstract (16.09.2015).
6. Plessis D.F. Introduction to Public Relations and Advertising / D F du Plessis. – Lansdowne :LansJuta and Company Ltd, 2000. – 156 p. ; The same [Electronic resource]. – URL: (открыть ссылку) (16.09.2015).
7. Sison, M. Whose cultural values? Exploring public relations' approaches to understanding audiences // PRism Online Journal. – 2009. – Vol. 6, N 2. – P. 1-13.
8. Vasquez G.M. A Homo Narrans Paradigm for Public Relations: Combining Bormann's Symbolic Convergence Theory and Grunig's Situational // Theory of Publics Journal of Public Relations Research. – 1993. – Vol. 5, Iss. 3. – P. 201-216 ; Abstract [Electronic resource]. – URL: http://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1207/s1532754xjprr0503_03 (16.09.2015).