Просмотр запроса №49858
Здравствуйте. Проконсультируйте, пожалуйста, по описанию статьи:
Ekaterina Pyltsyna "The Change Of Fiscal Multiplier When Switching From Managed Exchange Rate Regime To The Floating One", Series: Economics, WP BRP 206/EC/2018
h t t ps://wp.hse.ru/data/2018/12/25/1143087010/206EC2018.pdf
Спасибо.
Спасибо.
Ответ
[2023-10-09 18:14:00] :
Здравствуйте. Предлагаем следующий вариант описания:
Pyltsyna E. The change of fiscal multiplier when switching from managed exchange rate regime to the floating one // Препринты НИУ ВШЭ : [сайт] / Nat. research univ. «Higher school of economics». – Москва, 25.12.2028. – (Препринты Программы фундаментальных исcледований) (Basic research program. Working papers. Series: Economics ; WP BRP 206/EC/2018). – URL: https://wp.hse.ru/data/2018/12/25/1143087010/206EC2018.pdf (дата обращения: 09.10.2023).