Просмотр запроса №50868
Здравствуйте. Не подскажете ли, где в СПб можно увидеть такие книги (или скачать/см.в зале электр.версию)-
Paul Mihail, Ob?tea m?n?stirilor Neam? ?i Secu ?n anul 1837, ?n Rom?nii ?n re?nnoirea isihast?, Trinitas, Ia?i, 1997, p. 149-197.
Paul Mihail, Stare?ul Paisie Velicikovski ?i erezia de la m?n?stirea Poiana Voronei din Moldova, ?n „Arhivele Basarabiei”, 1938, 1-4, p. 69-79.
Paul Mihail, Traduceri patristice de stare?ul Paisie, „Mitropolia Olteniei”, t. XXIV (1972), NR. 3-4,
D. Fecioru, Manuscrise de la Neam?u. Traduceri din sfin?ii p?rin?i ?i din scriitorii biserice?ti, ?n „Studii Teologice”, IV, 1952, nr. 7-8, p. 459-484
I. Ivan, Tiparni?a m?n?stirii Neam?, ?n „Mitropolia Moldovei si Sucevei”, XXXIV (1958), 3-4, p. 315.
Casian Cernicanul, Istoria sfintelor monastiri Cernica si C?ldorosani, Bucure?ti,
Ответ
[2024-01-09 09:55:29] :
Здравствуйте!
Интересующие Вас книги и статьи в фондах РНБ отсутствуют. В электронных каталогах других библиотек России не найдены.
1.Paul M. Ob?tea m?n?stirilor Neam? ?i Secu ?n anul 1837 // Rom?nii ?n re?nnoirea isihast?. studii ?nchinate Cuviosului Paisie de la Neam? la bicentenarul s?v?r?irii sale 15 noiembrie 1994. – Trinitas : Editura Mitropoliei Moldovei ?i Bucovinei, 1998. – P. 149-197.
2.Paul Mihail, Stare?ul Paisie Velicikovski ?i erezia de la m?n?stirea Poiana Voronei din Moldova // Arhivele Basarabiei. – 1938. – N 1/4. – P. 69-79 ; Доступно для просмотра онлайн (открыть ссылку)
3.Paul M. Traduceri patristice de stare?ul Paisie // Mitropolia Olteniei. – 1972. – Vol. 24, N 3/4
4.D. Fecioru, Manuscrise de la Neam?u. Traduceri din sfin?ii p?rin?i ?i din scriitorii biserice?ti // Studii Teologice. – 1952. – N 7/8. – P. 459-484
5.I. Ivan, Tiparni?a m?n?stirii Neam? // Mitropolia Moldovei si Sucevei. – 1958. – 34, N 3/4. – P. 315.
6. Casian Cernicanul (monah.) Istoriile Sfintelor Monastiri Cernica ?i C?ldoro?ani. – Bucure?ti : Tipografia Toma Teodorescu, 1870. – 192 s.