Виртуальная справочная служба (Российская национальная библиотека)
Организатор проекта - Российская национальная библиотека
ВИРТУАЛЬНАЯ СПРАВОЧНАЯ СЛУЖБА "СПРОСИ БИБЛИОГРАФА"
сегодня задано 14 из 23 возможных || в базе запросов: 53859
Просмотр запроса №42982
Есть ли в фондах рнб переводы СЕРГЕЯ сЕРГЕЕВИЧА хОРУЖЕГО НА АНглийский язык
Ответ [2021-09-29 16:30:30] :
Здравствуйте. Предлагаем выборочный список литературы (источники: ЭК РНБ, БД ВИНИТИ, ПС Google, Elibrary, БД ИНИОН):
Издания из ЭК РНБ:
1. Choru?ij S.S. Fields and local observables in the axiomatic algebraic theory with superselection rules / S. S. Khoruzhy ; Acad. of sciences of the Ukrainian SSR. Inst. for theoretical physics. – Kiev, 1970. – 24 p. – (Preprint ; ИТФ-70-66Е). – Библиогр.: с. 23-24.
2. Choru?ij S.S. Global and local structure of relativistic quantum systems / S.S. Horuzhy, V.N. Sushko. – Дубна, 1971. – 78 p. – (Сообщения Объединенного института ядерных исследований . Лаборатория теоретической физики ; Е2-5575). – Библиогр.: с. 77-78.
3. Choru?ij S.S. The quasilocality of a class of nonrenormalizable interactions / S.S. Khoruzhy ; Acad. of sciences of Ukrainian SSR. Inst. for theoretical physics. – Kiev, 1968. – 8 p. – (Preprint ; ИТФ-68-22). – Библиогр.: с. 8.
Статьи:
1. Voronin A.V. OP* and C* dynamical systems. II. Structural differences: borchers anomaly / A.V. Voronin, S.S. Khoruzhii // Theoretical and Mathematical Physics. – 1990. – Vol. 82, N 3. – P. 225-230.
2. Voronin A.V. True brst symmetry algebra and the theory of its representations / A.V. Voronin, S.S.Khoruzhii // Theoretical and Mathematical Physics. – 1992. – Vol. 91, N 1. – P. 327-335.
3. Horuzhy S.S. A new approach to brst operator cohomologies: exact results for the brst-fock theories / S.S. Horuzhy, A.V. Voronin // Theoretical and Mathematical Physics. – 1992. – Vol. 93, N 2. – P. 1318-1327.
4. Horuzhy S.S. BRST and L(1,1) / S.S. Horuzhy, A.V. Voronin // Reviews in Mathematical Physics. – 1993. – Vol. 5, N 1. – P. 191-208.
5. Horuzhy S.S. Brst quantization of the schwinger model / S.S. Horuzhy, A.V. Voronin // Journal of Mathematical Physics. – 1992. – Vol. 33, N 8. – P. 2823-2841.
6. Khoruzhy S.S. Chelovek i ego tri dal'nikh udela. Novaya antropologiya na baze drevnego opyta [The Man and His Three Distant Destinies. New Anthropology Based on Ancient Experience] // Voprosy filosofii [Problems of Philosophy]. – 2003. – N 1. – P. 38-62.
7. Horuzhy S.S. Field algebras do not leave field domains invariant / S.S. Horuzhy, A.V. Voronin // Communications in Mathematical Physics. – 1986. – Vol. 102, N 4. – P. 687-692.
8. Khoruzhii S.S. Karsavin, eurasianism, and the all-union communist party // Russian Studies in Philosophy. – 1995. – Vol. 34, N 3. – P. 10-25.
9. Horuzhy S.S. Remarks on mathematical structure of brst theories / S.S. Horuzhy, A.V. Voronin // Communications in Mathematical Physics. – 1989. – Vol. 123, N 4. – P. 677-685.
10. Khoruzhii S.S. Rigorous formulation of a 2d conformal model in the fock-krein space: construction of the global OPJ*-algebra of fields and currents // Theoretical and Mathematical Physics. – 2004. – Vol. 141, N 1. – P. 1381-1397.
11. Khoruzhy S.S. The GULAG cycle as the philosophical last will of Karsavin // Philosophical Polylog: Journal of the International Center for the Study of Russian Philosophy. – 2018. – Vol. 1. – P. 29-40.
12. Khoruzhy S.S. To the anthropological model of the third millennium // Philosophy of Science. – 2002. – Vol. 8. – P. 108-136.
13. Khoruzhii S.S. Transformations of the slavophile idea in the twentieth century // Russian Studies in Philosophy. – 1995. – Vol. 34, N 2. – P. 73-96.
14. Khoruzhy S.S. Weak local commutativity in nonrenormalizable theories // Physics Letters. Section B: Nuclear, Elementary Particle and High-Energy Physics. – 1967. – Vol. 26, N 1. – P. 17-19.
Рекомендуем:
(открыть ссылку).
Вы можете самостоятельно провести поиск изданий С.С Хоружего в ЭК
(открыть ссылку).
Оценка ответа:
оценки отсутствуют
Оцените ответ:
Ваши комментарии для библиографа:
Введите текст на картинке: