Просмотр запроса №3883
Здравствуйте.
Можно ли в Библиотеке найти судебную практику (тексты решений и комментарии к ним) Постоянной палаты третейского суда, Центрально-американской палаты правосудия и Постоянной палаты международного правосудия?
Ответ
[2006-04-03 14:54:19] :
В РНБ найдены следующие издания интересующих Вас организаций:
1. Permanent Court of Arbitration; International Law seminar (3; 2001).
Arbitration in air, space and telecommunications law: Enforcing regulatory measures : papers emanating from the Third PCA Intern. law seminar, Febr. 23, 2001 / ed. by the Intern. bureau of the Permant court of arbitration. – The Hague etc. : Kluwer law intern., cop. 2002. – XX, 359 c. – (Peace palace papers / The Permanent court of arbitration; 3). Шифр: P22/6358.
2. Permanent Court of Arbitration.
Permanent Court of Arbitration basic documents. – The Hague, 1998. – 274 p. Шифр: Ик 2001-7/1056.
3. International Court of Justice. Hague.
The case law of the International court. A repertoire of the judgements, advisory opinions and orders of the Permanent court of international justice and of the International Court of justice. – Leyden, 1960-1966. – Vol. 1-4. Шифр: П41 Г-7/65.
Кроме того, рекомендуем обратиться к следующим онлайновым ресурсам, посвященным деятельности перечисленных организаниций и имеющим доступ к полнотекстовым версиям выпущенных ими документов:
1. Центральноамериканская палата правосудия =
Central American Court of Justice (CACJ)
URL: http://www.pict-pcti.org/courts/CACJ.html
URL: http://www.pict-pcti.org/courts/CACJ_cases.html
URL: http://www.ccj.org.ni/resolnes/resolind.htm .
2. Постоянная палата третейского суда =
Permanent Court of Arbitration (PCA)
URL: http://www.pca-cpa.org/ENGLISH/AL/
URL: http://www.pca-cpa.org/ENGLISH/RPC/ .
3. Постоянная палата международного правосудия =
Permanent Court of International Justice (PCIJ)
URL: http://www.worldcourts.com/pcij/eng/decisions.htm .
2. Permanent Court of Arbitration.
3. International Court of Justice. Hague.
1. Центральноамериканская палата правосудия =
Central American Court of Justice (CACJ)
URL: http://www.pict-pcti.org/courts/CACJ.html
URL: http://www.pict-pcti.org/courts/CACJ_cases.html
URL: http://www.ccj.org.ni/resolnes/resolind.htm .
2. Постоянная палата третейского суда =
Permanent Court of Arbitration (PCA)
URL: http://www.pca-cpa.org/ENGLISH/AL/
URL: http://www.pca-cpa.org/ENGLISH/RPC/ .
3. Постоянная палата международного правосудия =
Permanent Court of International Justice (PCIJ)
URL: http://www.worldcourts.com/pcij/eng/decisions.htm .