Виртуальная справочная служба (Российская национальная библиотека)
Организатор проекта - Российская национальная библиотека
ВИРТУАЛЬНАЯ СПРАВОЧНАЯ СЛУЖБА "СПРОСИ БИБЛИОГРАФА"
сегодня задано 4 из 17 возможных || в базе запросов: 52672
Просмотр запроса №23196
Вопрос . Hello,
I'm currently researching for a documentary on Autralian history and looking for a portrait of a Russian visitor to Sydney in 1822 - Shabel'skii Akhilles Pavlovich, (1802-1856) - later head of the Russian diplomatic mission in Philadelphia USA 1824-1826.
His account of his visit appears in a book - 'Voyage aux colonies russes de l'Amerique, fait a bord du sloop de guerre l'Apollon, pendant les annees 1821, 1822 et 1823.' Published in St. Petersbourg, 1826.
Is there possibly any material on him in your archives?
I'm sorry I have to write in English. Sadly I do not speak Russian!
Many thanks,
Joel.
Ответ [2014-03-07 12:31:49] :
Hello! We are sorry, unfortunately We couldn`t find any information on Your topic. Perhaps it would be useful contact another department of our Library – Information and Service Center (открыть ссылку), they realize enhanced researches for a fee.
Оценка ответа:
оценки отсутствуют
Оцените ответ:
Ваши комментарии для библиографа:
Введите текст на картинке: