Просмотр запроса №48951
Вопрос
.
Добрый день! Помогите, пожалуйста, подобрать публикации из иностранных журналов за период 2021-2023 гг по теме Мультимедийные корпуса текстов.
Благодарю
Благодарю
Ответ
[2023-05-26 11:47:05] :
Здравствуйте. Предлагаем следующие материалы (источники – ИПС Google Scholar, БД E-library,):
1. Ahmed S. Preparation of bangla speech corpus from publicly available audio & text / S. Ahmed et al. // Proceedings of The 12th language resources and evaluation conference. – Paris, 2020. – З. 6586-6592.
2. Automatic expansion of domain-specific affective models for web intelligence applications // Cognitive Computation. – 2022. – Vol. 14, N 1. – P. 228-245.
3. Khokhlova M.V. Learner corpora: relevant information and an overview of the existing frameworks // Terra Linguistica. – 2023. – Vol. 14, N 1. – P. 57-69.
4. Shen Y. Automatic depression detection: An emotional audio-textual corpus and a gru/bilstm-based model / Y. Shen, H. Yang, L. Lin // ICASSP 2022-2022 IEEE International Conference on Acoustics, Speech and Signal Processing (ICASSP). – IEEE, 2022. – P. 6247-6251.
5. Wu H. Multimedia interaction-based computer-aided translation technology in applied English teaching // Mobile Information Systems. – 2021. – Vol. 2021. – P. 1-10.