Просмотр запроса №35117
Вопрос
.
Здравствуйте. Не могли бы Вы подсказать англоязычную литература по теме: "Художественный метод в литературе"?.
Ответ
[2018-11-13 10:12:37] :
Здравствуйте. Предлагаем Вам следующие материалы (источники – БД eLibrary, Google Aкадемия):
1. Dudina E. Influence of Social Changes in Russia of 1900-1921 on the B. Zaytsev Literary-Artistic Method / E. Dudina, E. Puzankova // Information. – 2017. – Т. 20, N 10A. – С. 7293-7306.
2. Fry P.H. Theory of literature / P.H. Fry. – New Haven ; London : Yale univ. press, cop. 2012. – XII, 384 с.
3. Khronopulo L. Imagination as an Artistic Method and a Source of the Plots in Sh?to Sh?to Short Stories of Contemporary Japanese Writers Akagawa Jir? and At?da Takashi // Consciousness, Theatre, Literature and the Arts 2015 / A. Baumgartner, H. Berkowitz, J. Keener. – Cambridge Scholars Publishing, 2016. – C. 119-128.
4. Sarrimo C. Creative writing as a communicative act–an artistic method //New Writing. – 2010. – Т. 7, N 3. – С. 179-191.
5. Sidor M. The Truth of the Literary Past:(on the Issue of the Narrative Peculiarity in A. Solzhenitsyn’s Epic ‘The Red Wheel’) // Журнал Сибирского федерал. ун-та. Сер.: Гуманитар. науки. – 2015. – Т. 8, N 7. – С. 1436-1442 ; То же [Электронный ресурс]. – URL: http://elib.sfu-kras.ru/handle/2311/19686 (12.11.2018).
6. Tarasova I.I. The formation of a new artistic method in Russian literature in the conditions of a totalitarian regime // The Fourth European Conference on Languages, Literature and Linguistics. – Vienna, 2014. – С. 114-119.
7. Wellek R. Theory of literature / R. Wellek, A.Warren. – London, 1982. – 374 p.