Просмотр запроса №35809
Вопрос
.
Здравствуйте. Могли бы вы помочь мне найти статистику издательского дела Индии.на подобии книжной палаты РФ. Спасибо.
Ответ
[2019-02-14 10:02:08] :
Здравствуйте. Предлагаем Вам следующие материалы (источник – ИПС Google):
1. Publishing Industry in India Market Research & Statistics [Electronic resource] // Reportlinker : site. – [W.y., w.l.]. – URL: https://www.reportlinker.com/ci02098/Publishing.html/coverage/Asia:India (13.02.2019).
2. The 30% dilemma: Is Indian publishing really growing that fast? [Electronic resource] // Medium : site. – [W.y., w.l.]. – URL: https://medium.com/@amishmulmi/is-indian-publishing-really-growing-at-30-percent-per-year-6c092eded80a (13.02.2019).
3. Revenue of book publishing (SIC 58.11) in India from 2008 to 2018 (in million U.S. dollars) [Electronic resource] // Statista – The portal for statistics : site. – [W.y., w.l.]. – URL: https://www.statista.com/forecasts/331138/india-book-publishing-revenue-forecast-sic-5811 (13.02.2019).
См. также литературу по книжному делу в Индии в ответе на запрос № 28611 в Архиве выполненных запросов.