Просмотр запроса №35247
Вопрос
.
Подскажите, пожалуйста, есть ли у Вас литература на английском языке на тему: "Педагогические условия профессиональной подготовки будущих библиотечных специалистов" или "Педагогические условия профессиональной подготовки студентов в вузе"
Ответ
[2018-11-27 15:22:32] :
Здравствуйте. Предлагаем Вам следующую литературу для работы над темой (источники – БД eLibrary, ИПС Google Scholar):
1. Frohmann B. Discourse analysis as a research method in library and information science // Library and information science research. – 1994. – Т. 16, N 2. – С. 119-38.
2. Gupta D. K. Marketing of library and information services: building a new discipline for library and information science education in Asia // Malaysian Journal of library and information science. – 2003. – Т. 8, N 2. – С. 95-108.
3. Hofstein A. The laboratory in science education: Foundations for the twenty?first century / A. Hofstein, V.N. Lunetta // Science education. – 2004. – Т. 88, N 1. – С. 28-54.
4. Jinhong Tang The changing face of library and information science education in China in the 1990s // Asian Libraries. – 1999. – Т. 8, N 1. – С. 17-22.
5. Klimenkova N.U. Library science of education in the society of knowledge: theoretic and methodological aspect // Искусство и культура. – 2012. – N 2 (6). – С. 101-106.
6. Kumar K. Library And Information Science Education In India / Krishan Kumar, Jaideep Sharma. – Har-Anand Publications, 2009. – 312 p.
7. Oh K.M. A Study on the Library & Information Science Education and Research Development in Korea / K.M. Oh, Y.K. Chang // Journal of the Korean Society for information Management. – 2006. – Т. 23, N 2. – С. 185-206.
8. Roper F.W. Distance education in library and information science education // IFLA Journal. – 1991. – Т. 17, N 3. – С. 283-288.
9. Singh S.P. Library and information science education in India: Issues and trends // Malaysian Journal of Library and Information Science. – 2003. – Т. 8, N 2. – С. 1-18.