Просмотр запроса №34937
Вопрос
.
Литература по острову Мэн
Ответ
[2018-10-21 20:34:50] :
Здравствуйте. Предлагаем Вам следующую литературу (источники – ЭК РГБ, ПС Сигла) :
1. Память острова Мэн : Книга сказаний / пер., сост. и коммент. С. Шабалова. – СПб. : Летний сад, 2002. – 188 с.
2. Birch J.W. The Isle of Man : a study in economic geography / J.W. Birch. – Cambridge, 1964. – 204 p.
3. Boniface B. The tourism geography of Scotland, Wales and the Isle of Man / [B. Boniface and C. Cooper] // In their: Worldwide destinations : the geography of travel and tourism. 5th ed. Oxford. – 2010. – P. 184-196.
4. Kinvig R.H. The Isle of Man : a social, cultural, and political history / R.H. Kinvig. – 3. ed., compl. rev., reset, and retitled. – Liverpool, 1975, repr. 1978. – 198 s.
5. Mytum H. New History of the Isle of Man. Vol. 3-the Medieval Period, 1000-1406 / H. Mytum. –Liverpool : Liverpool University Press, 2008.
6. New history of the Isle of Man. Vol. 1 : Evolution of the natural landscape / edited by Richard Chiverrell and Geoffrey Thomas. – Liverpool : Liverpool University Press, 2006. – 475 p.
7. New history of the Isle of Man. 1830-1999. Vol. 5. The modern times : edited by John Belchem. – Liverpool : Liverpool University Press, 2000. – 469 p.
8. Prentice R. The Isle of Man as a tourist destination / by R. Prentice. – Swansea : Social-Economic Research and Environment, Dept. of Geography, University College of Swansea, 1988.
9. Wilson D.M. The Viking Age in the Isle of Man : the archaeological evidence / by D.M. Wilson. – [Odense] : Odense University Press, 1974. – 48 s.
10. Young G.V.C. A brief history of the Isle of Man / by G.V.C. Young. – Peel : Mansk-Svenska Publ. Co., 1983. – 32 s.
Являясь жителем Петербурга, Вы можете обратиться за дополнительной информацией к библиографам РНБ.