Просмотр запроса №30758
Вопрос
.
Здравствуйте! Меня интересует наличие изданий (периодических в т.ч.) по экологии, геоэкологии, мониторингу атмосферного воздуха урбанизированных территорий на языке-оригинале английском.
Ответ
[2016-12-23 20:54:38] :
Здравствуйте. Предлагаем выборочный список изданий на Вашу тему (источники – ЭК РНБ, ЭК НТЛ ВИНИТИ, Elibrary, ИПС Google):
1. Atmospheric environment. Pt.B, Urban atmosphere. – Oxford etc : Pergamon press.
Шифр РНБ: P8/1093
2. Climatic and ecological monitoring of the atmosphere of limited territories / Ed. by V.S. Komarov a. Dr. B.D. Belan. – Tomsk ; Washington : Inst. of atmospheric optics Optical soc. of America, 2001. – 229-300 p. : ill. – (Atmospheric and oceanic optics ; Vol. 14, N 4 [0235-6880]). Шифр РНБ: P8/1065
3. Environment international : A j. of science, technology, health, monitoring a. policy. – Alexandria (Va.) : Pergamon. Шифр РНБ: P23/2852
4. Instrumentation for monitoring air quality: A symposium spons. by the Environmental protection agency, the Nat. center for atmospheric research, and Comm. D-22 on methods of sampling and analysis of atmospheres, Amer. soc. for testing and materials, Boulder, Colo., 14-16 Aug. 1973. – Philadelphia (Pa), 1974. – 192 p. : ill. – (Special technical publication / Amer. soc. for testing and materials ; 555). Шифр РНБ: P10/428
5. Water, air and soil pollution : An international journal of environmental pollution. – Dordrecht : Reidel publ. co. Шифр РНБ: P10/1481
Приглашаем Вас на консультацию по работе с реферативными журналами “Охрана и улучшение городской среды” и “Технологические аспекты охраны окружающей среды” к библиографу технической литературы, а с подписными ресурсами РНБ – в Интернет-класс.
Через НЭБ eLIBRARY возможен доступ к архивам журналов, например:
“Journal of Environmental Monitoring”, “Water, air, & soil pollution: focus”, “Environmental monitoring and assessment”, “Ecological modeling”, “The science of the total environment”.
Шифр РНБ: P8/1093