Просмотр запроса №28348
Вопрос
.
Здравствуйте)подскажите пожалуйста литературу на английском языке на тему: свадебный обряд в Корее. Заранее спасибо)
Ответ
[2016-01-28 11:39:52] :
Здравствуйте. Предлагаем Вам следующие материалы (источники – БД по истории, археологии и этнологии, ИПС Google Академия):
1. A Korean Wedding and Other Good Intentions. – Iowa City : University of Iowa, 1973. – 198 p.
2. Kendall L. Getting married in Korea: Of gender, morality, a. modernity. – Berkeley etc. : Univ. of California press, 1996. – XIV, 259 p., ill. – Bibliogr.: p.231-248. Ind.: p.249-259 ; То же [Электронный ресурс]. – URL: (открыть ссылку) (27.01.2016).
3. Kendall L. Ritual silks and kowtow money: The bride as daughter-in-law in Korean wedding rituals // Ethnology. – 1985. – С. 253-267 ; Доступ после регистрации (открыть ссылку)
4. Kim E. Wedding citizenship and culture: Korean adoptees and the global family of Korea //Social Text. – 2003. – Т. 21, N 1. – С. 57-81 ; Доступ после регистрации (открыть ссылку)
5. Marriage in wedding photo albums: a case study of korean wedding photography / Joe Seok Shim. – [W.l.] : Temple University, 1998. – 166 p.