Просмотр запроса №26747
Вопрос
.
Добрый вечер! Я пишу реферат на английском языке на тему: "British art. Portrait of a lady in blue by Thomas Gainsborough" Буду благодарна за помощь в литературе! Спасибо!
Ответ
[2015-06-03 10:12:24] :
Здравствуйте. Предлагаем следующие материалы для Вашей работы (источники – ИПС Books Google, Google Scholar, БД E-library):
1. Cherry, Deborah, and Jennifer Harris. Eighteenth‐century portraiture and the seventeenth‐century past: Gainsborough and Van Dyck // Art History. – 1982. – N 5.3. – С. 287-309 ; The same [Electronic resource]. – URL: http://www.readcube.com/articles/10.1111%2Fj.1467-8365.1982.tb00769.x (2.05.2015).
2.Gainsborough's Vision / Amal Asfour, Paul Williamson. – Liverpool : Liverpool University Press, 1999. – 325 p. ; The same [Electronic resource]. – URL: https://books.google.ru/books?id=Tp2STzClH9wC&pg=PR15&dq=Thomas+Gainsborough&hl=en&sa=X&ei=OQZuVZ38IOLOygP1_4DIBA&redir_esc=y#v=onepage&q=Thomas%20Gainsborough&f=false (2.05.2015).
3. Hayes J. Gainsborough // Journal of the Royal Society of Arts. – 1965. – Vol. 113, N 5105. – P. 310-333 ; Preview [Electronic resource]. – URL: http://www.jstor.org/stable/41367821?seq=1#page_scan_tab_contents (2.05.2015).
4. Redgrave R. A Century of British Painters / Richard Redgrave, Samuel Redgrave. – New York : Cornell University Press, 1947. – 612 p. ; The same [Electronic resource]. – URL: http://books.google.ru/books?id=CYLTg4rkbowC&pg=PA588&dq=Thomas+Gainsborough+Portrait+of+a+lady+in+blue&hl=en&sa=X&ei=nAduVdfcC4auygPfwoOgCA&redir_esc=y#v=onepage&q=Thomas%20Gainsborough%20Portrait%20of%20a%20lady%20in%20blue&f=false (2.05.2015).
5. Thomas Gainsborough: artist of a changing world // History Today. – 2002. – Т. 52, N 11. – С. 16-23.