Просмотр запроса №21634
Вопрос
.
Здравствуйте, многоуважаемые сотрудники РНБ! Помогите, пожалуйста: пытаюсь найти информацию о статье, опубликованную в журнале "Клио" (№8 август 2013 года) о политическом райке В. М. Чернова (авторы: Аврус, Новиков)
Ответ
[2013-10-01 17:09:05] :
Здравствуйте! Предлагаем Вам полное описание данной статьи:
Avrus A.I. Chernov V.M. To Give Earrings To All Sisters / A.I. Avrus, M.A. Gorbatova, A.P. Novikova // Клио. – 2013. – № 8. – С. 3-21. – Аннот.: Participant of the festive presentation («rayoshnik») submitted to the reader the work of the prominent Russian political figure V.M. Chernov, written probably in the beginning of 1937. The text of participant of the festive presentation certifies that the author, being in emigration, had an understanding of what was happening at that time in the USSR and in the environment of the first wave of Russian emigration.