Просмотр запроса №1744
Вопрос
.
Подберите,пожалуйста, литературу на английском языке по теме:"Communication across cultures".
Ответ
[2005-03-19 10:15:09] :
Предлагаем краткий список литературы по Вашей теме (источники: ЭК РНБ, БД по языкознанию ИНИОН РАН, ЭК Библиотеки Конгресса США):
1. Comparatively speaking : communication and culture across space and time / ed. J.G. Blumler, J. M. McLeod, K.E. Rosengren. – Newbury Park, Calif. ; London : Sage, 1992. – 303 p. : ill. – ( Sage annual review of communication research ; vol. 19).
2. Communication in personal relationships across cultures / ed. by W.B. Gudykunst, S. Ting-Toomey, T. Nishida. – Thousand Oaks, Calif. : Sage Publications, 1996. – ix, 268 p.
3. Cross-cultural and intercultural communication / ed. by W.B. Gudykunst. – Thousand Oaks, Calif. : Sage Publications, 2003. – ix, 302 p.
4. Developments in linguistics and semiotics, language teaching and learning, communication across cultures / ed.by Battestini S.P.X. ; Georgtown univ. round table on languages a. lingustics, 1986. – Wash. (D.C.) : Georgtown univ. press, 1987. – xvi, 267 p.
5. English across cultures, cultures across English : a reader in cross-cultural communication / ed. by Garcia O., Otheguy R. – B. ; N.Y. : De Gruyter, 1989. – xxi, 492 p. – (Contributions to the sociology of language ; 53). – Bibliogr.: p. 441-472. Шифр РНБ: 2004-7/3162
6. Handbook of international and intercultural communication / ed. by W.B. Gudykunst, B. Mody. – 2nd ed. – Thousand Oaks, Calif. : Sage Publications, 2002. – x, 606 p.
7. Intercultural communication theory : сurrent perspectives / уd. by W.B. Gudykunst ; зubl. in coop. with the Speech communication assoc. Commiss. on intern. a. intercultural communication. – Beverly Hills (Cal.) etc. : Sage publ., 1983. – 311 p. – (Intern. a. intercultural communication annu. ; vol. 7). Шифр РНБ: Мф П3/23252
8. Samovar L.A. Communications between cultures / L.A. Samovar, R.E. Porter. – 4th ed. – Belmont, CA: Wadsworth/Thomson Learning, 2001. – xii, 334 p.
9. Schirato T. Communication and culture : an Introduction / T. Schirato, S. Yell. – London : Sage, 2000. – 204 p.
10. Ting-Toomey S. Communicating across cultures / S. Ting-Toomey. – New York ; London : Guilford Press, 1999. – xvii, 310p. : ill.
Вы можете также осуществить самостоятельный расширенный поиск по БД «Языкознание» ИНИОН РАН.
Вы можете также осуществить самостоятельный расширенный поиск по БД «Языкознание» ИНИОН РАН