Просмотр запроса №1008
Вопрос
.
Научная литература зарубежных авторов (Англия, США)на английском языке по тематике "физика конденсированного состояния"
Ответ
[2004-11-13 09:49:45] :
Предлагаем краткий список литературы по Вашей теме (Источник – ЭК РНБ):
1. Symposium on condensed matter physics(1999; Calcutta}. Proceedings of the Symposium on condensed matter physics held at the Indian association for the cultivation of science, Jadavpur, Calcutta-700 032 during December 4-6, 1999 : [Birth centenary celebration of prof. K.S. Krishnan]. -Calcutta : IACS, 2001. – [9], 289-494 : ил., портр. – (Indian journal of physics and Proceedings of the Indian association for the cultivation of ) science. A. Condensed matter & materials physics. Nuclear physics.
Particle physics. Statistical physics, 0019-5480; Vol. 75 N 4 a. vol. 84 N 4 ) istical physics. – Библиогр. в конце докл. "Publ. of prof. K.S. Krishnan": c. 489-492.
Шифр РНБ: P7/2491
2. Condensed matter physics with neutrons at IBR-2 : II Germ.-Russ. user meet., Dubna, Apr. 21-25, 2001 : Proceedings. – Dubna: JINR, 2001. – 108 с. : ил. В вып. дан.: Нейтронные исследования в области физики конденсированного состояния на реакт. – Библиогр. в конце докл. Шифр РНБ: Ик 2003-5/136
3. Physics of low dimensional systems : [Proc. of an Intern. workshop, held Jan. 16-20, 2000, in Oaxaca, Mexico] / Ed. by J.L. Moran-Lopez. – New York etc. : Kluwer
acad./Plenum, cop. 2001. – XIII, 477 с. – Библиогр. в конце ст. Указ.: с. 467-477. Шифр РНБ: Ик 2003-7/459
Подбор литературы по определенной тематике Вы можете заказать в Информационно-Сервисном Центре РНБ (открыть ссылку). Услуги предоставляются на платной основе.
Шифр РНБ: P7/2491