Просмотр запроса №36568
Вопрос
.
Добрый день! Нужны источники на иностранном языке по теме "Финансирование системы социальной защиты населения". Спасибо!
Ответ
[2019-05-20 19:02:10] :
Здравствуйте. Предлагаем Вам следующие материалы (источники –ИПС Google Scholar, БД Ebsco) :
1. Barrientos A. Financing social protection // Social Protection for the Poor and Poorest. – Palgrave Macmillan, London, 2008. – P. 300-312.
2. Barrientos A., Ni?o?Zaraz?a M. Financing social protection for children in crisis contexts // Development Policy Review. – 2011. – Vol. 29, N 5. – P. 603-620.
3. Cichon M. Financing social protection / M. et al. Cichon. – Oxford : International Labour Organization, 2004. – 663 p. ; То же [Электронный ресурс]. – URL: (открыть ссылку) (20.05.2019).
4. Harris E. Financing social protection floors: Considerations of fiscal space // International Social Security Review. – 2013. – Vol. 66, N 3/4. – P. 111-143.
5. Holmqvist G. External financing of social protection: opportunities and risks // Development Policy Review. – 2012. – Vol. 30, N 1. – P. 5-27.
6. P?ss T. Convergence analysis of the structure of social protection financing / P?ss T., Viies M., Kerem K. // International Advances in Economic Research. – 2005. – Vol. 11, N 1. – P. 19-27.
7. Ulriksen M. The politics of social protection expenditure and financing in southern Africa // Development Southern Africa. – 2013. – Vol. 30, N 1. – P. 39-53.
Являясь жителем Петербурга, Вы можете обратиться за дополнительной информацией к библиографам РНБ.