Просмотр запроса №35678
Вопрос
.
Dear Sirs,
I'm sorry if I write in english but unfortunately I don't know russian yet.
I'm working on my thesis in art history at La Sapienza University of Rome, under the supervision of professor Claudio Zambianchi.
The main subject of my work is Natalia Goncharova's artistic production in her russian period (1906-1917).
I wonder if there is a complete catalogue of her art works and if so I would be pleased to have bibliographical information about it.
thank you for any help you could provide
Best regards
Gaia Fiorentino
thank you for any help you could provide
Best regards
Gaia Fiorentino
Ответ
[2019-01-31 10:27:16] :
Cara Gaia, siamo sicuri che il catalago piu completo per oggi e` quello che e` stato fatto per la mostra del`artista alla Galleria Tretiacovskaya in 2013-2014:
Наталия Гончарова. Между Востоком и Западом / Гос. Третьяковская галерея. – Москва, 2013. – 440 с.