Просмотр запроса №35575
Вопрос
.
Добрый день!
Прошу порекомендовать иностранные издания(журналы), статьи по недвижимости, архитектуре, дизайну и инвестициям в недвижимость.
Благодарю!
Благодарю!
Ответ
[2019-01-17 14:09:02] :
Здравствуйте. Предлагаем Вам следующие статьи (источник – БД JStor, E-library, ИПС Google Scolar):
1. Brown G.R. Real estate investment: A capital market approach / Brown G. R., Matysiak G. A.. – Harlow : Financial Times Prentice Hall, 2000. – С. 9-10.
2. Brueggeman W.B. Real estate finance and investments / W.B. Brueggeman, J.D. Fisher. – New York, NY : McGraw-Hill Irwin, 2011. – С. 5-6 ; Reed online (открыть ссылку)
3. Dilnot C. The state of design history, part I: mapping the field // Design Issues. – 1984. – С. 4-23.
4. Gemser G. How integrating industrial design in the product development process impacts on company performance / Gemser G., Leenders M. A. A. M. // Journal of product innovation management. – 2001. – Т. 18, N 1. – С. 28-38.
5. Giamello M. Building materials in Siena architecture: type, distribution and state of conservation // Science and Technology for Cultural Heritage. – 1992. – Т. 1. – С. 55-65.
6. Hamilton T.W. Real estate perspectives: an introduction to real estate // Journal of Real Estate Literature. – 2000. – Т. 8, N 2. – С. 191.
7. Reiser R.A. A history of instructional design and technology: Part I: A history of instructional media // Educational technology research and development. – 2001. – Т. 49, N 1. – С. 53.
8. Reiss D.A. Focus on commercial real estate: globalization is key to real estate industry growth // Journal of Real Estate Portfolio Management. – 2002. – Т. 8, N 4. – С. 35.
9. Semper G. The four elements of architecture and other writings. – Cambridge : Cambridge University Press, 1989. – С. 102-104.
10. The dependency between returns from direct real estate and returns from real estate shares / Philip M. Booth, Gianluca Marcato // Journal of Property Investment & Finance. – 2004. – Т. 22, N 2. – С. 147-161.
Предлагаем также списки журналов по Вашим темам:
Real Estate Industry Guide: Journals (открыть ссылку)
Browse the ARES Publications (открыть ссылку)
Architecture journals (открыть ссылку)
Design Issues (открыть ссылку)
Urban Design (открыть ссылку).
Являясь жителем Петербурга, Вы можете обратиться за дополнительной информацией к библиографам РНБ.
Предлагаем также списки журналов по Вашим темам:
Real Estate Industry Guide: Journals (открыть ссылку)
Browse the ARES Publications (открыть ссылку)
Architecture journals (открыть ссылку)
Design Issues (открыть ссылку)
Urban Design (открыть ссылку).