Просмотр запроса №33608
Вопрос
.
Добрый день!
Интересуют монографии на английском языке на тему финансирования высшего образования. Помогите, пожалуйста!
Спасибо!
Спасибо!
Ответ
[2018-02-23 20:58:03] :
Здравствуйте. Предлагаем Вам следующие издания (источник – Google Академия) :
1. Almaral A.The Higher Education Managerial Revolution? / A/Almaral, V.L. Meek, I.M Larson – Dordrecht, The Netherlands: KluwerAcademic Publishers. – 2003. – 296 p.
2. Altbach P.G. American higher education in the twenty-first century: Social, political, and economic challenges / P.G.Altbach, P.J. Gumport, R.O. Berdahl. – JHU Press, 2011. – 576 p.
3. Barr N. Financing higher education: Answers from the UK / N. Barr, I. Crawford. – London, New York : Routledge, 2005 – 336 p. ; То же [Электронный ресурс]. – URL: http://bookre.org/reader?file=1067838 (23.02.2018).
4. Bok D. Universities in the marketplace: The commercialization of higher education. – Princeton University Press, 2009. – 253 з ; То же [Электронный ресурс]. – URL: http://ru.scribd.com/read/232946976/Universities-in-the-Marketplace-The-Commercialization-of-Higher-Education (23.02.2018).
5. Brown R. Everything for sale?: the marketisation of UK higher education / R. Brown, H. Carasso. – London ; New York : Routledge, 2013. – 257 p.
6. John E.P.S. Education and the public interest: School reform, public finance, and access to higher education / E.P.S. John. – Springer Science & Business Media, 2007 ; То же [Электронный ресурс]. – URL: http://booksee.org/book/1147471 (23.02.2018).
7. Johnstone D.B. Financing Higher Education: Cost-sharing in International Perspective / D.B. Johnstone. – Boston : Boston College Center for International Higher Education ; Rotterdam : Sense Publishers, 2006. – 330 p.