Просмотр запроса №24788
Вопрос
.
Здравствуйте. Нужны научные книги, монографии по невербальной коммуникации, межкультурной коммуникации на английском языке. Помогите отыскать авторитетные источники. Спасибо.
Ответ
[2014-10-14 21:58:49] :
Здравствуйте. Предлагаем следующий список книг по Вашей теме (источники – БД по языкознанию ИНИОН РАН, Google Books):
1. Calero H.H. The power of nonverbal communication : how you act is more important than what you say / Henry H. Calero. – Los Angeles : Silver Lake Publishing, 2005. – 308 p. ; The same [Electronic resource]. – URL: http://books.google.ru/books?id=plCVYnnUhjoC&printsec=frontcover&dq=nonverbal+communication&hl=en&sa=X&ei=MCs9VKrwNobPygPHmoL4CA&redir_esc=y#v=onepage&q=nonverbal%20communication&f=false (14.10.2014).
2. Esposito A. Fundamentals of verbal and nonverbal communication and the biometric issue / Anna Esposito. – Amsterdam : IOS Press, 2007. – 357 p. ; The same [Electronic resource]. – URL: http://books.google.ru/books?id=_IXIvYNAUewC&printsec=frontcover&dq=nonverbal+communication&hl=en&sa=X&ei=MCs9VKrwNobPygPHmoL4CA&redir_esc=y#v=onepage&q=nonverbal%20communication&f=false (14.10.2014).
3. Gudykunst W.B. Cross-cultural and intercultural communication / William B. Gudykunst. – Los Angeles : SAGE Publications, 2003. – 302 p.
4. Lewis R.D. Cross cultural communication: a visual approach / Richard D. Lewis. – Hampshire : Transcreen Publications, 1999. – 105 p. ; The same [Electronic resource]. – URL: http://books.google.ru/books?id=2_LOefevBwQC&printsec=frontcover&dq=cross+cultural+communication&hl=en&sa=X&ei=QTA9VMeDJcv9ywPsu4DgAg&ved=0CDkQ6AEwAg#v=onepage&q=cross%20cultural%20communication&f=false (14.10.2014).
5. Mehrabian A. Nonverbal Communication / Albert Mehrabian. – W.l. : Transaction Publishers, 1977. – 226 p. ; The same [Electronic resource]. – URL: http://books.google.ru/books?id=Xt-YALu9CGwC&printsec=frontcover&dq=nonverbal+communication&hl=en&sa=X&ei=MCs9VKrwNobPygPHmoL4CA&redir_esc=y#v=onepage&q=nonverbal%20communication&f=false (14.10.2014).
6. Poyatos F. Nonverbal Communication Across Disciplines : Paralanguage, kinesics, silence, personal and environmental interaction / Fernando Poyatos. – Amsterdam : John Benjamins Publishing, 2002. – 456 p. ; The same [Electronic resource]. – URL: http://books.google.ru/books?id=9Jx1VU2QL9IC&printsec=frontcover&dq=nonverbal+communication&hl=en&sa=X&ei=MCs9VKrwNobPygPHmoL4CA&redir_esc=y#v=onepage&q=nonverbal%20communication&f=false (14.10.2014).
7. Poyatos F. Nonverbal communication and translation: new perspectives and challenges in literature, interpretation and the media / Fernando Poyatos. – Amsterdam : John Benjamins Publishing, 1997. – 361 p. ; The same [Electronic resource]. – URL: http://books.google.ru/books?id=8CE41VRoki4C&printsec=frontcover&dq=nonverbal+communication&hl=en&sa=X&ei=MCs9VKrwNobPygPHmoL4CA&redir_esc=y#v=onepage&q=nonverbal%20communication&f=false (14.10.2014).
8. Silverblatt A. Approaches to media literacy : a handbook / A. Silverblatt, J. Ferry, B. Finan. – Armonk (N.Y.) ; L. : Sharpe, 1999. – XII, 280 p., ill.
9. Warren T.L. Cross-cultural communication: perspectives in theory and practice / Thomas L. Warren. – W.l. : Baywood Pub., 2006. – 138 p.